torstai 27. lokakuuta 2011

Äiti ja mummo hämmästyivät sirkustemppuja



Eilen tapahtui ensimmäinen kellahdus masulta kyljelle. Kerroin juuri Aisha-äidille, kuinka hän itse kierähti ympäri vasta 6 kuukauden vanhana. Toki oikeastaan olisitte olleet vasta 3 kuukautta vanhoja, ja siksi piti antaakin tasoitusta. Muistanhan oikein, Piia ja Tepa kun olitte Sydneyssä,  kuinka olitte onnesta pullollaan kun jompikumpi Aisha tai Saku kierähti ja näitte sen ensin. Emme oikeastaan osanneet odottaneetkaan, että Zoe kääntyilisi jo.

Senkun ensimmäinen performanssi oli tehty, tänään vuorossa oli sirkustemppu! Zoe kierrähti masulta selälleen ihan sukkulana. Ja vielä perään toisen kerran. Kun ihmettelimme ja ihastelimme silmät pyöreinä tätä esitystä, kolmas kierähdys! Sitten tuli pisu ja nälkä!

Eilen olin kameran kanssa vierellä ottamassa nakukuvia, niin sain kyljelleen kierimisestä kuvan. Koko kierroksia ei sitten ehditty kuvaamaan.

Nyt on isomummille kuvia ja uutisia! Mummi kuulemas ei kumemmin välitä maisemakuvista ja muista, vaan odottaa aina Zoen kuvia ja uutisia.

Toinenkin ensimmäinen kerta sattui sitten viime yonä. Suoraan putkeen 7,5 tunnin unet huiteli sirkuskarhunpoika. Tätä ennen on nukkunut muutamat noin 6 tunnin unet.

Nämä kuvat sitten oikein erityisesti mummille, lataan lisää huomenna, nyt ei onnistu enempää, junnaa kuvanlataus paikoillaan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti