torstai 27. lokakuuta 2011

Isomummi haluaa kuvia Zoesta

- Seijankaa kortissa ei sano mittää Zoesta.

- Ja kuka niitä vanhojen talojen kuvia kattoo, sanoo isomummi blogini kirjoituksista, joita Terhi on vienyt kuvineen. Iso kiitos Terhille!

Isomummi haluaa vain kirjoituksia Zoesta. Terhin välityksellä saan uutisia, että mummin olo hidastuu ja on entistä kömpelömpi. Kerran viikossa on kylpylässä veteraanien kuntoutus. Sen jälkeen on mummi väsynyt. Eihän minulla huoli ole, etteikö mummista huolehdittaisi. Mutta totta kai on mielessä, ettei mitään satu ja mitenköhän mummi siellä jaksaa.

Aisha suunnittelee, että tulisi Suomeen ensi kesänä Zoen kanssa, niin näkisi isomummi Zoen. Se olisi varmasti mummille ihana juttu. Mutta sitä ei kerrota vielä mummille. Katsotaan miten Aishan opiskelujen aloituskin sujuu ensin, joko joulun jälkeen tai ensi syksynä. Ja jos voisi tehdä kirjoitustyötä sitten Suomessa, jos saa opiskelut siihen vaiheeseen. Ja tietysti mummokin olisi onnesta ymmyrkäisenä, jos Zoe tulisi. Totta kai itsekin olen ajatuksesta mielissäni, ei näitä aussireissuja kovin usein voi tehdä. Ja Zoe kasvaa...ja Zoen pitää oppia tuntemaan mummo ja isomummi ja muutkin Suomen sukulaiset.

Niin Tepa, tätä ei tarvitse mummille kopsata, ei kannata vielä puhua sinne tulosta, kunhan tulee lähemmäs ajankohtaa. Mutta tämä mummo saa salaa haaveilla siitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti