tiistai 10. elokuuta 2010

Piha on täynnä putkia, mihin ne tulee!

- Älä huolehdi, ne ovat varmastikin tukiputkia tai telineputkia. Kyllä, puurappusia olemme suunnitelleet, ei putkirappuja.
- No mutta ne miehet on jo lähteneet jos illalla vasta tulet niin et näe niitä. Tulisit heti.

Ajoin sitten heti Helsingistä putkia katsastamaan. Olin tosin sopinut miesten kanssa, ettei mitään muuta kuin tavaroiden roudaamista tapahdu maanantaina, eikä ole mitään kyselemisiä tms. Ajoin pihaan ja putket oli jo koottu telineiksi verannan katon tekemistä varten. Ja äiti päämummokin oli jo rauhallisemmalla mielellä.

Olimme saaneet Sakun muuttoasiat onneksi siihen malliin, että pikalähtö putkia katsastamaan ei haitannut. Saku tulee tänne sitten loppukuusta ennen lähtöään Kiinaan 30.8.  Se jo pikkuisen hiplaisee. Raijan kanssa juteltiin, miten me elämme lasten myötä heidän elämäänsä ja koska Aisha on jo vakiintunut opiskeluunsa ja löytänyt ihanan Meksunsa Melbournessa, ei Aisha tuota enää niin suuria uusia muutoksia meille ihmeteltäväksi. Siis Sakun vuoro. Ja olen tavattoman hyvillä mielin, että Saku pääsee aloittamaan haaveilemaansa opiskelua. Ei minua ollenkaan huoleta etteikö Saku maailmalla pärjäisi. Mutta kun...halauksia tulee ikävä ja tummien silmien lämmintä katsetta: "äiti, mitä sanot tästä ja miten tekisist tämän ja, sä oot ihana äiti. No, etänä sitten vaikka skypetetään.

Sauna on vielä ikkunoita vailla. Se tietysti viivästyttää saunan käyttöönottoa ja loppusiivousta. Nyt on noin 4-5 viikon sijasta mennyt melkein kymmenen viikkoa.

Etupihalla kuuluu pauke ja naputtelu, en ole edes kysynyt arviota milloin pikkuinen terassi olisi valmis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti