perjantai 17. kesäkuuta 2011

Väärät sakset

Joskus aina menee väärinpäin. Kaikelle on paikkansa ja käyttötarkoituksensa, äidillä viimeisen päälle.
Pyyheliinat ovat eri tarkoituksiin selvästi erilaiset, käsipyyhkeitä ei voi käyttää astianpyyhkeiksi puhtaanakaan. Sääntöjä on paljon. Yritän.

Leikkasin keittiösaksilla suodatinkangasta ja jätin sakset keittiön tuolille. Pesemättäkin. En olisi saanut niitä ulos viedäkään. Unohdin siihen tuolille, olisi pitänyt laittaa roikkumaan naulaansa, niin päämummo ei olisi huomannutkaan erhettäni.

Pihalla paistaa vinosti aamuaurinko. Päivänkakkarameri on osaksi auringossa verikurjenpolvi pilkottaen siellä keskellä tummanpinkin värisine kukkineen. Pitää mennä' kiireesti kuvaamaan, ettei aurinko muutu.

Tulin nettiin katsomaan, onko Aisha tullut ultrasta. Pieni hälytys, sillä Aishan pelviskipu äityi Aishan juostessa karkaavan Maxin perään. Ajattelematta. Kipua ja painetta on tuntunut aikaisemminkin, mutta nyt Aishan tilanne tutkitaan tarkemmin. Pikkuinen maha-asukki sai kyytiä yllättäen. Siitä myöhemmin.
PIA eli Pelvic Instability Association

Hätää ei pitäisi olla, mutta Aishan odotus on jo lähes 29 kuukautta ja painetta ja kipua liikkuessa on ollut. Täällä äiti kuitenkin taas kurkkasi nettiin, onko tietoa. Ei vielä. Sairaalassa kestää odottelut. Sakun kanssa juttelin ja yhdessä tutkimme tuota linkkiä, missä juurta jaksaen kerrotaan aiheesta. Suomeksi pelvikseen liittyvien lihaksien ja jänteiden liikkuvuutta, löysyyttä, painetta ja kipua, joka on näköjään aika yleistä odottavilla äideillä.

Odotellaan, kullannuppuni, ei nyt hätäisenä mutta kumminkin pieni jännitys, että kuulen hyviä uutisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti