keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Yksin ladulla

Huomasin tänään juonteet suupielestä alaspäin. Kun vedin sormella niiden poikki, ne tuntuivat paksuilta. Joo, mutta milloin ne ovat tulleet. On kuin aivan yhtäkkiä sellaiset selvät poimut! Ryppyjä ei ole aikaisemmin ollut, enkä näitäkään ollut huomannut aikaisemmin.

Huomaamatta tulee ajatelleeksi monia asioita nyt iän suhteen. Vai miten olisi  tullut edes mieleen pari vuotta sitten laittaa nimi- ja yhteystietolappunen vaikka taskun siltä varalta, että kuukahtaisi ilman papereita vaikka kävelyreissulla.

Avantosaunassa lauteilla oli tämä puheenaiheena ja ilman muuta olen sitä mieltä että tästä lähtien lappu on laitettava taskuun.

Avannnossakävijä, tuntemamme 54-vuotias nainen oli kuollut hiihtoladulle. Vielä ei tiedetä, oliko aiheuttajana kaatuminen tai joku kohtaus.

Itse olen vähän miettinyt pieniä huimauksentunteita, varsinkin jos pomppaan ylös äkkiseltään sangystä aamulla. Vaikkakin yleisesti ottaen voin parammin kuin työssäollessa. Mutta tänä syksynä olen ollut jotenkin väsynyt. Saamattomuutta vai onko tämä jotain iän mukana tulevaa? Ei kai, en usko.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti