torstai 22. maaliskuuta 2012

Mummo ihan hätääntyi

Zou on jo kasvanut ulos pienistä vauvanvaatteista. Mummo ei voi enää hiplata pieniä pehmoisia nuttuja kaupoissa. Zoe on tänään 8 kk vanha, 67 senttiä pitkä tyttö!

Mummo onneksi löysi ihanat söpöt uikkarit, muumikuvioiset koko 74 cm kuudellatoista eurolla. Sitten kirpparilta kokoa suuremmat valaskuvioiset viidelläkymmenellä sentillä! Kumpparit eurolla, milloinkohan koko 20 sopii Zoulle? Vielä piti ostaa eurolla dumbo-kirja. Se oli aikoinaan Zoun äidin ja enon suosikkikirja.

Kirjoja on kyllä mummon varastoissa hyllyllinen, kaikki kirpparilta tai vintillä säilyneitä, paitsi Pekka Töpöhäntä, se on ihan uusi.

Mitä muuta mummo voisi varustaa Zoun kesän vierailua varten?  Mummo myöntää, että lainapinnasänky on katsottuna, rattaatkin.

Kohta laitetaan mansikantaimia kasvamaan. Zoun herkkua on kurpitsa, niitä taas saakin kasvaa kasvimaalla ja kaikenlaista muuta vireää, oranssia, punaista.

Juhlitaankoan yksivuotissynttäreitä täällä? Vielä ei ole tarkkoja matkustusaikoja. Onkos mummo vähän yli-innokasP Ei kai, on sitten kaikki valmiina ajoissa. Eihän heinäkuun alkuun ole kuin reilut kolme kuukautta. Kolme kuukautta!

Mummolla on muuten uusvanha harrastus; elävänmallinpiirustus. Aikoinaan lukiolaisena kävin ja joskus Taidehallissa Helsingissä. Tänään, siis torstaisin, on piirustusilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti