tiistai 14. joulukuuta 2010

When I Turn Old 当我老了

1 kommentti:

  1. Syntymäpäiväni, suloisen kipakka pakkaspäivä olikin. Äitini touhusi viikkoa ennen mitä pitää leipoa. Pitäähän tyttären syntymäpäivät juhlia! Veljen porukkaa ja pari ystävääni sitten kutsuimme.

    Karjalanpiirakoita
    Kääretorttu oman pihan luumutäytteellä
    Banaanikakku
    Pähkinäpipareita

    Kahvia
    Suklaata
    Don David Malbec Reserve 2007, punaviini Argentiinasta, erinomaisen viinin valitsi viime joulun aikaan Aishan appikokelas vieraillessaan meillä


    ...miten en osaa laittaa tekstiä tuon uTube videon kanssa. Bugi taiteilijaystävämme, Pakistanista, asuu Hollannissa Bredassa, lähetti ylläolevan videon. Bugi on elämää suurempi ja rakastettava persoóna.

    Siinä on minullekin monenmonta muistutusta siitä miten vanhuuden voi kohdata itse ja varsinkin äidin kanssa. Joskus minulta helposti unohtuu, enkä jaksaisi kuunnella tai kiukustun. Omat lapseni siellä kaukana; tiedän että jo nyt ymmärrätte äitiänne paremmin kuin minä itse joskus.

    Olen saanut usein tukea teiltä, kuinka harmoonisemmin osaisin jakaa arjen oman äitini kanssa. Olettehan eläneet osan elämäänne Aasiassa ja siellä isovanhemmat ovat osa arkea, sukupolvet asuvat yhdessä ja olette oppineet toimimaan ja näyttämään tunteitanne sellaisessa ilmapiirissä.

    Elämä on suurenmoista!

    VastaaPoista